• Schedule

     

    SYNCHRONOUS BELL SCHEDULE

    Student arrival: 9:45-9:53 am // First Bell - 9:54 am // Warning Bell - 9:59 am

    Block 1 A/B: 10:00-10:55 am (55 min)

    Period 2(L1) A/B: Lunch: 11:00-11:25 am (25 min) / Block 2: 11:30 am-12:25 pm (55 min)

    Period 2(L2) A/B: Block 2: 11:00-11:55 am (55 min) / Lunch: 12:00-12:25 pm (25 min)

    Block 3 A/B: 12:30-1:25 pm (55 min)

    Block 4 A/B: 1:30-2:26 pm (56 min)

     

    WEEKLY ASYNCHRONOUS REMOTE LEARNING DAY - SCHEDULE

    7:30 - 9:30 am: Teacher PLC/PD time

    9:30 - 10:30 am: Math/Science Connection

    10:30 - 11:30 am: Humanities (English/Social Studies/World Lang) Connection

    11:30 am - 12:30 pm: Health and Physical Education/Elective Connection

    12:30 - 1:30 pm: CST/Counseling Connection

    1:30 - 2:30 pm: Support Groups and Special Opportunities

    7:30 am - 2:30 pm: Homework Support

    Lunch to be scheduled at the convenience of the individual student/staff member